Fredag

Avslutar fredagen med att titta på Idol i sängen med en sovande dotter intill mig. Kristian har åkt till Karlskrona för att spela golf under morgondagen och kommer inte hem förrän söndag. Jag har som vanligt inga planer. Alla dagar ser ju liksom likadana ut när man går hemma och är mammaledig. Är iofs bjuden till svärföräldrarna i morgon på kalas men annars har jag inga planer.

Har 1000 grejer som jag skulle behöva göra men vissa av dom krävs det att man får lite lust. Som t ex att rensa bland skor och kläder. Anledning?  Mina fötter blev större under graviditeten så skorna kommer jag förmodligen inte ner i och min kropp va ju inte liten innan jag blev gravid… Så du kan ju själv räkna ut… Jag har fått lite inspiration av att titta på programmet Hjälp! Jag har inget att ha på mig med Carolina Gynning och eftersom vi numera har nytt sovrum och planerar en walk-in-closet så passar det utmärkt att sortera!

ellos

Planera hur garderoben skall byggas upp är också en av grejerna som måste göras. Har skissat lite på på ett förslag men det springer snabbt till pengar när man väl får massa idéer och pengar har man ju inte så gott om när man är mammaledig, det ska gudarna veta!

Hur går det då här i hemmet? Ja vi började ju riva på ovanvåningen i december förra året. Större delen av vinden revs och det blev högt och rymligt till tak. Väggen mellan dom två sovrummen på ena sidan rev vi väggen i och gjorde ett stort sovrum. Framtida tv-rummet på ovanvåningen håller Kristian på att sätta upp lite lister i och sen är det dags att börja på vårat gamla sovrum som dottern ska flytta in i så småningom.

När det renoveras finns det alltid att hitta på! Fortsättning följer…

Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *